Тейлър Момсен

Go down

Тейлър Момсен Empty Тейлър Момсен

Post  algara_z on Thu Apr 02, 2009 8:02 am

Тейлър Момсен Taylor-momsen

Актрисата, която изпълнява ролята на надрасналата годините си Джени Хъмфри – деветокласничка от от централната част на Сохо е казва Тайлър Момсен.
Тя работи с режисьори като Рон Хауард и Гъс Ван Сант и по този начин прави първите си стъпки в Холувуд. Следващия филм, в която трябва да се появи е "Paranoid Park". Действието в него се върти, около скейбордисти, чийто живот се преобръща след сбиване предизвикало нелепата смърт на пазач. Филмът бе показан през 2007г. на филмовия фестивал в Кан и на 60 церемония по раздавенето на Академичните награди в САЩ.
Момсен може също да бъде видяна в продукциите на Дисни и Спайглас Ентъртеймънт "Underdog", с участието на Джим Белуши, под режисьората на Фредерик Ду Чао. Премиерата му е била на 3 Август 2007г.
През 2000г. прави своя пробив в "How the Grinch Stole Christmas,"(Как Гринчът открадна Коледата) като Синди Луи, която се противопоставя на героя на Джим Кери. Други филми, в които може да бъде видяна са “Деца шпиони 2” на Робърт Родригес и в “Бяхме войницини” на Рандъл Уолъс заедно с Мел Гибсън.
Момсен е родена на 26 юли 1993г. в Сейнт Луис, Мисури, но живее в Мериленд.
algara_z
algara_z

Posts : 121
Join date : 2009-04-02
Age : 109
Location : Athene of The Crypt

View user profile

Back to top Go down

Back to top


 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum