Сара Мишел Гелар

Go down

Сара Мишел Гелар Empty Сара Мишел Гелар

Post  ivcheto_0 on Tue Apr 07, 2009 5:09 pm

Сара Мишел Гелар Buffy-the-Vampire-Slayer--C10053295(1)

Родена на 14 април 1977 г. в Ню Йорк, Сара Мишел Гелър е единствено дете в семейството. Родителите ѝ се развеждат през 1984 г. и тя израства с майка си, която е учителка. Кариерата на Сара в шоу-бизнеса започва през 1981 г., когато тя е едва на 4 години. Открита е от агент, докато вдига невъобразима врява в местната закусвалня. Само три седмици след първоначалната случайна среща, Сара е избрана да участва в първия си филм, озглавен „Invasion of Privacy“. Актьорството обаче не е единствената страст на Сара. Тя посещава Професионалното училище за деца в Ню Йорк и завършва две години по-рано. Сара бързо става ветеран във филмовата индустрия, участвайки в стотина телевизионни реклами и много филми, направени както за телевизията, така и за големия екран.

През 1980-те Сара се появява във филмите „The Widow Claire at the Circle in the Square“, в който партнира на Матю Бродерик и Ерик Столц, и „Crossbow“. Скоро след това тя взима участия в много телевизионни шоу-програми. Сара става звезда с превъплъщението си в ролята на младата Джаки Кенеди в минисериала на NBC „A Woman Named Jackie“. Верни почитатели започва да печели след като приема ролята на Кендал Харт, дъщеря на Ерика Кейн, в хитовата сапунена опера „Всички мои деца“. През 1994 г. Сара е удостоена с награда Еми за убедителната ѝ игра в ролята на отмъстителната дъщеря на Ерика.

От 1997 до 2003 г. изпълнява главната роля в сериала „Бъфи, убийцата на вампири“, направен по филма със същото заглавие. Снима се и в редица филми, сред които „Знам какво направи миналото лято“, „Писък 2“, „Секс игри“, „Скуби Ду“ и „Скуби Ду 2“.

В момента Сара живее в Лос Анджелис с Фреди Приц Джуниър, за когото се омъжва на 1 септември 2002 г. в Мексико.
ivcheto_0
ivcheto_0

Posts : 15
Join date : 2009-04-07
Age : 24

View user profile

Back to top Go down

Сара Мишел Гелар Empty Re: Сара Мишел Гелар

Post  stiifi on Tue Apr 07, 2009 8:03 pm

Много харесвам Сара. разбрах за нея от Бъфи и като един верен последовател на сериала и станах фен. Възхищавам и се на усилията, които полагаше, за да раздава ритници на вампирите, все пак тя е слабичка и дребна...

Напоследък се е развихрила и в по-сериозно филми, харесва ми. Предвиждам и страхотно бъдеще и добри бъдещи проекти.
stiifi
stiifi
Admin

Posts : 121
Join date : 2009-03-29

View user profile http://hollywood.forumotion.com

Back to top Go down

Back to top


 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum