Рияна и Крис Браун - Краят?

Go down

Рияна и Крис Браун - Краят? Empty Рияна и Крис Браун - Краят?

Post  stiifi on Tue Mar 31, 2009 10:26 pm

Както повечето от вас знаят, Рияна беше "пребита" от Крис на 8-ми февруари тази година. Изпълнителката бе с подута устна, разкървавен нос и насинено око, като имаше слухове и за вътрешен мозъчен и стомашен кръвоизлив.

Красавицата от Барбадос може и да избягва Крис през последните няколко дни, но според адвоката и, тя все още е в крачка със съда в Лос Анджелис и случващото се с Крис. Доналд Етра (адвокат) съобщава на медииите, че R'n'B принцесата няма да съдейства с показания в случая срещу Браун, от когото тя временно си взема почивка. Репортер на Д.А съобщава
Бяхме в контакт с адвоката и през цялото време и той не спираше да ни повтаря, че тя е жертва на съда и не иска да съдейства.
Рияна пък явно се справя чудесно без половинката си. Изглежда, купонясва толкова здраво, че сякаш наваксва за изминалия месец, прекаран извън прожекторите. Потвърдено е, че няма да бъде в съда на 6-ти Април, тази година за преместеното заседание на Крис за углавно престъпление и обвинение за заплаха.Адвокат се появи от нейно име на 5-ти Март, казвайки на съда, че клиентката му не иска ограничителна заповед срещу провинилия се Браун, съобщи "Екстра"
Няма нужда Рияна да се появи в съда, следващият понеделник. Не тя е подсъдимата, Крис Браун е!


А повече за купоните и ухажорите на Рияна в тази статия:

РИЯНА С НОВА ТАТУЕРОВКА


Явно това момиче не знае кога да спре. Този път е пистолет. Казват, че символизирал нейната сила и увереност. Въпросното тату се намира на гръдния и кош, малко под дясната и ръка. Певицата бързо се реши да си татуира още два пистолета, по един за всяко рамо. Ето снимка на 1-вото пистолетче :
Рияна и Крис Браун - Краят? Rihanna
Останалите две татуеровки явно не искат да бъдат показани ( Laughing ). Тя умело ги крие зад бяла блузка и сако, ето и снимките:
Рияна и Крис Браун - Краят? 706479T
Рияна и Крис Браун - Краят? 706480V

Освен това, изглежда, че тату-тата не и стигат, та се е захванала по мъже. Източници твърдят, че са я виждали със симпатягата Уилмър Валдеррама.
Разговаряха и се смяха един на друг, сякаш векове. Изглеждаха сякаш се чувстват доста уютно и спокойно в компанията си. Уилмър беше очарователен и дори беше приготвил бутилка шампанско за Рияна.
добавиха Източниците.
но това не е изненада, това не и е първия път, когато тя се събира с други хора след временната си раздяла с Крис Браун. Ето го и другият случай:

Певицата е била забелязана със още един сладур - Франки Делгадо. Случката е от миналия Четвъртък, а мястото е клуб Делукс в Холивуд. Според свидетели:

Тя се натискаше с него на дивана, и двамата не мислеха за нищо друго. Рияна започна да танцува в скута му, когато започна да звучи песента на Destiny's Child' - 'Bug-A-Boo', а той продължи да дърпа бялата и рокля. Тя се изкикоти и игриво го бутна настрани, след което го прегърна.

Е, изглежда Рияна не страда от липса на внимание и се забавлява на макс!
stiifi
stiifi
Admin

Posts : 121
Join date : 2009-03-29

View user profile https://hollywood.forumotion.com

Back to top Go down

Рияна и Крис Браун - Краят? Empty Re: Рияна и Крис Браун - Краят?

Post  algara_z on Thu Apr 02, 2009 4:18 am

честно ли?
Аз не мисля, че е имало начало.
Просто медиите си искат интереса, вниманието, а най-лесния начин за това е с някоя "сосна" клюка.
Ето така.
А и не мисля, че Крис е виноват.
Просто мнение. (;
algara_z
algara_z

Posts : 121
Join date : 2009-04-02
Age : 109
Location : Athene of The Crypt

View user profile

Back to top Go down

Back to top


 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum