Злоупотреби със системата за лични съобщения

Go down

Злоупотреби със системата за лични съобщения Empty Злоупотреби със системата за лични съобщения

Post  stiifi on Tue Mar 31, 2009 12:33 am

Категорично се забранява използването на системата за лични съобщения между потребителите за изпращане на послания, съдържащи фразата "изпрати това съобщение на още Х човека", или с подобно съдържание.

Реших да напиша тази забрана тук, защото проблемът се разраства и е добре веднъж завинаги да бъдат установени нещата. Много от тези послания в първата си част понякога съдържат интересни неща, благопожелания и така нататък, но после следват елементи, които задължават получателя да препрати съдържанието до определен брой лица, като в замяна обещават благополучия ако го направи, и неблагополучия ако не го направи. За щастие нашето благополучие не се определя от това колко СПАМ изпращаме и настоявам да не се поддавате на тази манипулация.

За нежелана поща се смята и масовото популяризиране на сайтове и форуми.
Повечето хора използват подписа си, за да поместят линк към любимото си място в Интернет. Когато изпратиш на непознат потребител покана да посети някой уебадрес, това също е нежелана поща и получателя има пълното право да бъде недоволен. Всички потребители имат право на ограничен брой лични съобщения и при пристигането на много нежелана поща, всеки потребител губи най-старите си съобщения.

Наказанието за тези злоупотреба е най-малко премахване на възможността за изпращане на лични съобщения на провинилия се потребител.

Ако получиш нежелани ЛС, незабавно уведоми някой от администраторите или модераторите, като е желателно да цитираш самото съобщение.


Благодарности на ЕГМОНТ БЪЛГАРИЯ
stiifi
stiifi
Admin

Posts : 121
Join date : 2009-03-29

View user profile https://hollywood.forumotion.com

Back to top Go down

Back to top


 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum