За незнаещите и правилата

Go down

За незнаещите и правилата Empty За незнаещите и правилата

Post  sunset on Tue Mar 31, 2009 11:09 pm

Тук може да пускате различни игри, с които да забавлявате себе си и съфорумниците си.Нека скуката ви напусне...сега!

Правила


Добре дошли на територията на www.hollywood.forumotion.com . За да ни е приятно на всички, сме се постарали да измислим правила, с които всички да са съгласни :

1.Не слагайте в подписите си изображения, които са годни да ми станат картината на десктопа. Не ви ограничавам, просто сами преценете след колко пиксела изображението става непритно и дразнещо Wink

2.Моля ви! МОЛЯ ВИ, пишете на кирилица. Намираме се в България и това е общоприетият език, затова нека спазваме граматичните си норми. Така или иначе всички намерени мнения на латиница, ще бъдат кирилизирани, но работата, която ми се създава е голяма. Благодаря ви, предварително ag

3. Това не е толкова правило, колкото молба. Избягвайте да пишете с цветове, които дразнят окото и са трудни за разчитане. Такива цветове са жълто, циан, червено, оранжево и бяло

4.Ако имате някакви оплаквания относно потребител, не се колебайте, а се свържете с мен чрез лично съобщение b-character01

5.Във зоната "Представете се..." е препоръчително да се пуска по една тема на потребител. В нея всички останали ще могат да му задават въпроси, за да се опознае въпросната личност. Забавно е!

6. Също така ще ви помоля да избягвате флъда.Най-общо казано, флъдът е безразборно, неконтролируемо, изобилно и безсмислено пускане на мнения. Има много флъд и много видове флъд:

Отклоняване от темата. Когато се случи, е неприятно за всички наоколо. Избягвайте го! Ако отклонението оформи нова тема, може да се направи разделяне, но по-често тези отклонения са напълно безсмислени.
Прекалено много Емотикони (Онези симпатични личица). Емотиконите са хубаво нещо, защото чрез тях можеш да покажеш на четящия какво чувстваш в момента. Но колкото и да си разгневен, не прекалявай. Мненията с по 5 реда емотикони изглеждат ужасно! Няма модератор, който да приеме съществуването им в своята секция!
Превръщане в чат. Ако искаш да проведеш разговор с определен човек, не го прави в някоя тема, а го покани на чат. Става по-бързо и по-чисто. Или пък му изпрати лично съобщение.
"Нямам мнение". Ако се случи да нямаш мнение по дадена тема, не пускай мнение от типа "не знам" или "не ме интересува" или "нямам мнение". Глупаво е.
Има бутон "промени/edit". Понякога човек не успява да каже от първия път всичко. Или да го каже достатъчно добре. Затова, ако се сетиш за нещо друго, вместо да пускаш ново мнение, промени съществуващото. Можеш да променяш само своето мнение, разбира се.

7.Всички порно материали не са толерирани тук и са изрично ЗАБРАНЕНИ. Провинилият се ще се сбогува с профила си!

Ами това е! Надявам се да не е много...

sunset

Posts : 6
Join date : 2009-03-31

Back to top Go down

Back to top


 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum