Клюкарката [Gossip Girl]

Go down

Клюкарката [Gossip Girl] Empty Клюкарката [Gossip Girl]

Post  algara_z on Thu Apr 02, 2009 8:06 am

Клюкарката [Gossip Girl] Gossip-girl-image

"Клюкарката" разказва за група привилегировани и разглезени гимназисти в Манхатън. Всички скандални интриги и любопитни подробности около живота на богатите ученици биват разпространявани в блога и чрез текстовите съобщения на "Клюкарка", чиято самоличност остава в пълна тайна.

Сериалът дебютира в САЩ миналата есен и се радва на огромен интерес. Понастоящем върви вторият му сезон. "Клюкарката" е отличен с редица награди, сред които за "Най-добра телевизионна драма", "Най-добро тв шоу" и други. Сценаристи и продуценти на Gossip Gir" са американската писателка Сесили вон Зигесар, както и авторите на "Ориндж Каунти" - Стефани Савидж и Джош Шварц.

Главните роли в продукцията са поверени на Блейк Лайвли, Лейтън Мистър, Пен Бадгли, Чейс Кроуфорд, Ед Уестуик и други.

Междувременно Кели Ръдърфорд, която в "Клюкарката" играе Лили, оповести, че чака второ дете. Актрисата, позната и от други хитови сериали като "Вашингтон: Окръг Колумбия", вече си е купила специализирани книги, за да обясни по възможно най-подходящия начин на първото си дете - 2-годишния Хърмис, че скоро ще има братче или сестриче.

"Със съпруга ми много се забавляваме, докато разясняваме на сина ни защо расте коремът на мама, какво става там вътре и какво ще се случи", похвали се Кели.

СЪЗДАТЕЛИТЕ

Стефани Савидж и Джош Шварц стоят и зад хитовия сериал "Кварталът на богатите".

*друг мой любим сериал*
algara_z
algara_z

Posts : 121
Join date : 2009-04-02
Age : 109
Location : Athene of The Crypt

View user profile

Back to top Go down

Back to top

- Similar topics

 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum