Забравих си паролата! Ами сега?

Go down

Забравих си паролата! Ами сега? Empty Забравих си паролата! Ами сега?

Post  stiifi on Tue Mar 31, 2009 12:43 am

На всеки се случва. Особено на тези, които имат много потребители. А също и на тези, които дълго време ползват един компютър и едновременно с това използвт възможността за автоматично влизане.

Няма да учудя никого, като тук спомена за линка "Забравих си паролата!", благодарение на който нещата могат да се оправят. Системата ще те покани да въведеш имейл адреса, посочен в профила и след малко в пощата ще пристигне мейл, чрез който ще можеш отново да се регнеш.

Но когато по някаква причина мейл адресът е невалиден, или си забравил паролата и за пощенската си кутия (което също се случва когато създаваш множество потребители и за да ги активираш създаваш и много мейл акаунти), се получава истински проблем.

Можеш да се регистрираш отново и да пратиш ЛС на администратора, че ти всъщност си онзи, ама не можеш да си влезеш, затова "хайде паролата да бъде 123456, пък аз ще си вляза и ще я оправя". НЕ ГО ПРАВИ. Админа не е вездесъщ и не може да бъде сигурен, че това си ти.

Можеш да влезеш в чата и да помолиш някой юзър да ми прати ЛС. НЕ ГО ПРАВИ. Причината е подобна - админа не може да дава нова парола за твоя акаунт на когото и да било.

Иначе казано - гледайте да не си забравяте паролата и посочвайте активни мейл адреси. Иначе ще трябва да проявите голяма изобретателност, за да убедите админа, че сте вие...


Благодарности на ЕГМОНТ БЪЛГАРИЯ
stiifi
stiifi
Admin

Posts : 121
Join date : 2009-03-29

View user profile https://hollywood.forumotion.com

Back to top Go down

Back to top


 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum