Свръхестествено [Supernatural]

Go down

Свръхестествено [Supernatural] Empty Свръхестествено [Supernatural]

Post  sunset on Thu Apr 02, 2009 9:04 pm

Свръхестествено [Supernatural] Supernatural-spoiler

Създател: Ерик Крипке

Лозунг: Страхът е лукс.
В ролите:
Джаред Падалеки - Сам Уинчестър
Дженсън Екълс - Дийн Уинчестър

Общо резюме:
Сериалът проследява историята на двама братя- Сам (Джаред Падалеки) и Дийн (Дженсън Екълс) Уинчестър, които пътуват из Америка в черен Шевролет Импала '67 разследвайки и борейки се с паранормални същества и други необясними явления. Повечето от тях са базирани на американски градски легенди и фолклор. По своя път двамата братя се изправят срещу свръхестествени същества като вампири, върколаци, духове и демони.

[Крис, надявам се не възразяваш, но едитнах поста, защото снимката не излизаше, а последните добавени неща са интересни.]
Стеф~

sunset

Posts : 6
Join date : 2009-03-31

View user profile

Back to top Go down

Свръхестествено [Supernatural] Empty Re: Свръхестествено [Supernatural]

Post  Майкъл Вон on Mon Apr 06, 2009 2:28 am

Гледах го до осемнайсети епизод и не можа да ме грабне. Имаше основно две причини:
Първо, демоните бяха… просто демони. В смисъл бяха обикновени зли същества или чудовища, които нападаха хората. Не бяха метафори на реални човешки страхове и емоции. Това именно ме наведе на мисълта, че сериалът е за по-млада аудитория.
Второ – изключително малък брой постоянни герои. Само двама. Аз гледам сериали основно за да проследявам различните взаимоотношения между различните хора. Когато героите са само двама това някак се губи, защото взаимоотношенията им като цяло или са еднообразни или се движат в постоянен затворен кръг. Във всяка серия се скарват, разделят се, накрая пак се сдобряват. Или най-много да се скарат за две поредни серии. Отношенията им с другите герои от сериите също са скучни – винаги има или мацка, или малко детенце и винаги единият от братята флиртува лекичко с мацката или се грижи бащински за детенцето. Приятно е да видиш нещо такова веднъж или два пъти, но после ти омръзва.
Майкъл Вон
Майкъл Вон

Posts : 9
Join date : 2009-04-04

View user profile

Back to top Go down

Back to top


 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum