За гостите: Добре дошли!

Go down

За гостите: Добре дошли! Empty За гостите: Добре дошли!

Post  stiifi on Tue Mar 31, 2009 12:47 am

Какво е "гост" и защо не бива да оставаш дълго такъв. Ще научиш също така как можеш да станеш пълноправен потребител в този форум.

Гост в този форум наричеме всеки, който случайно или не попада тук. Ако наистина си гост, от името на всички потребители те приветствам с добре дошъл и бързам да ти съобщя, че да си гост във форум е като да отидеш на ресторант, без да имаш възможността да поръчаш храна. Ти можеш само да гледаш съдържанието на секциите, без в по-голямата част от тях да можеш да напишеш своето мнение. Освен това гостите са анонимни, никому познати и безлични. Ето защо, за да продължиш по-нататък във форума, те каним да се регистрираш като потребител.

При регистрацията във форума, ти си избираш потребителско име и парола и получаваш куп средства за общуване, ставаш личност в обществото, наречено форум на "Егмонт България". Освен да пускаш мнения, ще можеш да създаваш и нови теми, да кореспондираш с другите потребители чрез съобщения и най-хубавото - системата също ще те познава, тя ще ти посочва темите с нови мнения (пуснати след докато те е нямало във форума), така че ще можеш да се орентираш в обстановката много по-лесно.

За да се регистрираш, кликни на "регистрирайте се" и следвай процедурата. Но преди това прочети тези неща, които трябва да знаеш преди да я стартираш:
1. Потребителското ти име (username, ник) ще бъде окончателно. Така че го измисли такова, че да остене същото по време на цялото ти пребиваване като потребител тук. По принцип е възможно след време по твоя молба то да бъде променено от администратора. Но тук не е възприето да се променя потребителското име, тъй като може да предизвика объркване у останалите потребители, които не знаят, че сте едно и също лице. Смяната на потребителското име тук е като смяна на личността, а в този малко или много анонимен форум това не е редно да се допуска.
2. !*~*IRM@*~*!. Моля те, не избирай такава комбинация за ник. В стремежа да са оригинални, някои хора стават направо смешни. Надявам се, че не си от тях. Колкото по-смислено ти е потребителското име, толкова по-благоприятно ще е отношението на хората към теб.


Благодарности на ЕГМОНТ БЪЛГАРИЯ
stiifi
stiifi
Admin

Posts : 121
Join date : 2009-03-29

View user profile https://hollywood.forumotion.com

Back to top Go down

Back to top


 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum