Лунна светлина [Moonlight]

Go down

Лунна светлина [Moonlight] Empty Лунна светлина [Moonlight]

Post  MiMzZz on Fri Apr 03, 2009 4:06 am

Moonlight


Лунна светлина [Moonlight] 2dm0oxМик Ст. Джон е разследващ детектив, който преди 60 години е бил превърнат от свята жена през сватбената нощ във вампир. Сега той живее между две реалности, биейки се срещу своите противници като междувременно се влюбва и в смъртна жена. Ст. Джон трябва запази баланса между тези два живота преди да се сблъскат един в друг, доказвайки че най-страшните опасности се намират на лунна светлина.


Alex O`Loughlin а.к.а Мик Сейнт Джон

Лунна светлина [Moonlight] 122g4qp

Нашият прекрасен главен герой - вампирът детектив е изигран от този млад австралийски актьор.Очарователен, с пленителна усмивка и прекрасни топли очи, безсмъртния Мик Сейнт Джон
има доста различия от останалите вампири. Като начало той не пие човешка кръв ( е освен ако някой
наистина не си го заслужава ), а се снабдява с такава от моргата.Той никога не е бил и няма да бъде горд с това, което е и ето защо е станал частен детектив - за да може да използва правилно способностите си, а именно да помага на хората.


Sophia Myles а.к.а Бет Търнър

Лунна светлина [Moonlight] Vmzndk

Ето това е нашето момиче-смъртен, в което се влюбва вампирът, споменат по-горе.Младата и красива репортерка, Бет Търнър, работеща в Buzzwire, е амбицирана да разкрива брутални убийства.Тя не подозира за съществуването на тъмна тайна от миналото и, която ще се отрази на настоящето и на бъдешето и.


Shannyn Sossamon а.к.а Коралин

Лунна светлина [Moonlight] 2eezh8p

Лицето на неприятностите за нашите влюбени гълъбчета.Бившата жена на Мик Сейнт Джон, превърнала го в това, което е.А какво ще стане с нея...?!


Jason Dohring а.к.а Джоузеф Костан ( моя тотален фаворит )

Лунна светлина [Moonlight] 2jesbk6

Най-добрият приятел на Микчо, 400-гошният Джоузеф Костан е най-богатият вампир в областта.Живее по свои собствени правила, наслаждава се на "своята уникалност", но дали някога Джоузеф е обичал?!


Download Season 1 @ Zamunda.net


Жалко е, че сериалът е само 16 епизода, но тези 16 епизода са епизодите от един велик сериал, разказващ една прекрасна и невъзможна любовта история...
MiMzZz
MiMzZz

Posts : 8
Join date : 2009-03-30

View user profile http:// http://mimzzz.tumblr.com/

Back to top Go down

Лунна светлина [Moonlight] Empty Re: Лунна светлина [Moonlight]

Post  Майкъл Вон on Sat Apr 04, 2009 2:14 am

Хм, аз изгледах някъде два-три епизода и го спрях.
Сериалът изглеждаше симпатичен, но крадеше прекалено много от други известни вампирски и невампирски сериали преди него и това някак ме отблъсна.
Майкъл Вон
Майкъл Вон

Posts : 9
Join date : 2009-04-04

View user profile

Back to top Go down

Back to top


 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum